آموزش دستور پخت کاری بادام زمینی خوشمزه و لذیذ برای کاهش وزن

آموزش دستور پخت کاری بادام زمینی خوشمزه و لذیذ برای کاهش وزن

آموزش دستور پخت خوشمزه و لذیذ برای کاهش وزن

غذایی که امروز برای شما آماده کرده ایم جزو غذا های وجترین ها و یا گیاهخواران به شمار می رود.این کاری زرد غنی، که از سرآشپز جروم لابروی و نیشاد جیوارا می باشد و از رستوران اقتباس شده است. و با توجه به سلیقه می توان همراه فلفل و یا با ادویه کاری سرو نمود در بخش با سرآشپز ما همراه باشید

 

 

 

مواد لازم مقدار لازم
بادام زمینی 1.2 پیمانه فنجان
نمک 1.4 قاشق چایخوری
روغن نارگیل 3 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز 1 عدد قرمز برش خورده
برگ کاری 2 شاخه حدودا 16 تا 20 برگ
خردل 1 قاشق غذاخوری
پودره کره  1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1.2 قاشق چایخوری
شیرنارگیل 1.2 فنجان
   

 

 

طرز تهیه

 

در یک ظرف بزرگ یک قاشق چای خوری نمک را درون ظرف ریخته و آب سرد اضافه می کنیم . و درونش بادام زمینی را ریخته طوری که حدود ۲ اینچ آب بالا تر از بادام ها باشد و ۸ ساعت اجازه میدهیم تا بادام زمینی ها خیس بخورند. 

 

در یک ظرف بزرگ روغن نارگیل را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.پیاز و یک قاشق نمک را اضافه کرده و به طور منظم هم زده، تا زمانی که نرم و شفاف شود که حدود 4 دقیقه زمان خواهد برد.

 

برگ های کاری و دانه های خردل را اضافه کنید و به طور منظم با هم بزنید تا برگ ها شفاف و دانه های خردل شروع به تیره شدن کرده که حدود 3-4 دقیقه زمان خواهد برد.مخلوط را با آجیل، پودر کاری، زردچوبه و پودر چیلی اضافه کرده ، سپس بلافاصله شیر نارگیل و ¼ قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید.

 

گرما را پایین آورده و مخلوط را به یک تابه بریزید و بجوشانید و هم بزنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی ترکیب شده است. درب تابه را بگذارید و طبخ کنید، هر چند دقیقه بررسی کنید و کمی آب اضافه کنید، اگر مخلوط غلیظ می خواهید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه حرارت می دهیم در صورت نیاز طعم آن را تنظیم کنید و با قاشق های ادویه طعم آن را به سلیقه ی خود نزدیک کنید و برای ۴ تا ۶ نفر سرو بفرمایید.

 

آموزش دستور پخت خوشمزه و لذیذ برای کاهش وزن

The post appeared first on .

آموزش دستور پخت کاری بادام زمینی خوشمزه و لذیذ برای کاهش وزن

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *