آموزش طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و راز خوشمزه شدن سمبوسه پیتزایی

آموزش طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و راز خوشمزه شدن سمبوسه پیتزایی

آموزش سیب زمینی و راز خوشمزه شدن سمبوسه پیتزایی

 سمبوسه از غذاهایی است که در سرتاسر جهان درست می شود. معمولا هم از خمیر پهن برای تهیه آن استفاده می کنند به همین خاطر گاها آن را پای هم می نامند. سمبوسه را می توان با مواد مختلفی تهیه کرد، مثلا نان لواش، انواع سبزیجات، گوشت قرمز و حتی سیب زمینی که ما در این مطلب می خواهیم همین مورد آخر را برای‌تان توضیح دهیم. شاید برای‌تان جالب باشد که سمبوسه از قدیم الایام در خراسان استفاده می شده است.

 

 

طرز تهیه سمبوسه با نان لواش

 

ابتدا مواد اولیه سمبوسه را تهیه کنید و سپس به سراغ آموزش مرحله به مرحله آن بروید.

 

مواد لازم

سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز دو عدد متوسط
سبزی (گشنیز و جعفری) مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
روغن یا کره مقدار لازم

 

 

طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

 

1) سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آن را به روش دلخواه خرد کنید. آنها را درون ظریفی بریزید و نمک بزنید. کمی هم آب اضافه کنید، سپس بر روی شعله با حرارت کم قرار دهید. اجازه بدید بپزد.

 

2) در مرحله بعدی پیاز را خلال و خرد کنید. و با استفاده از کمی روغن آن را سرخ کنید. قبل از سرخ کردن زردچوبه را هم به پیاز اضافه کنید. رنگ سرخ شده ی پیاز باید طلایی پررنگ شود. حال سیب زمینی هایی که پخته شده اند را پوره کنید.

 

 

طرز تهیه سمبوسه با سوسیس

 

3) بعد از پوره کردن سیب زمینی ها همه ی آنها را به پیاز بیفزائید. ر این فاصله سبزیجات را نیز خرد و باز هم به پیاز اضافه کنید. دقت داشته باشید که سبزیجات را موقعی باید اضافه کنید که شعله خاموش باشد.

 

4) لازم به ذکر است که بر اساس ذائقه خانواده تان می توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید. به طور مثال استفاده از شوید یا دیگر سبزیجات معطر هم سبب خوب شدن سمبوسه خواهد شد.

 

 

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

 

5) حال می بایست بصورت عمودی ( مستطیلی شکل ) نان لواش را برش دهید. البته می توانید سایزش را به دلخواه هم اندازه بگیرید. موادی که آماده کرده اید را در گوشه ای از نان لواش قرار دهید. سپس به صورت مثلث وار تا کنید.

 

6) فقط مراقب باشید جوری تا بزنید که موقع سرخ شدن محتویات نان خارج نشود. حال باید یک چسب آماده کنید تا آخرین “تا”یی که زده اید هنگام سرخ شدن باز نشود. می توانید از آرد و آب استفاده کنید. حتی آب خالی هم می تواند جوابگو باشد.

 

7) حال سمبوسه ها آماده هستند و می بایست آنها را در ماهیتابه سرخ کنید. مراقبت باشید که نسوزند. همین که حس کردید ترد شده اند کفایت می کند. بعد از سرخ شدن نیز می توانید سرو کنید.

 


The post appeared first on .

آموزش طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و راز خوشمزه شدن سمبوسه پیتزایی

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *