آموزش طرز تهیه ماکارونی شکل دار و راز خوشمزه شدن ماکارونی با مرغ

آموزش طرز تهیه ماکارونی شکل دار و راز خوشمزه شدن ماکارونی با مرغ

آموزش شکل دار و راز خوشمزه شدن ماکارونی با مرغ

 از غذاهایی که مخلفات آن از ویژگی های خوب غذایی برخوردار است، ماکارونی نام دارد. استفاده از ماکارونی در طول هفته می تواند کمبود های بدن مانند پروتئین و دیگر مواد مغذی را جبران کند، مخصوصا اگر ماکارونی با سویا درست شده باشد. علاقه ی بی حد و حصر کودکان به ماکارونی و استفاده از آن می تواند در آینده خیلی از مشکلاتی که ممکن است دلیلش کمبود فیبر و یا دیگر ویتامین ها باشد را کاهش دهد. در این پست آموزش تهیه ماکارونی با سویا را خواهیم داشت.

 

 

با سویا

 

ابتدا مواد لازم برایی تهیه ماکارونی بسیار مقوی را حاضر کرده، سپس به سراغ آموزش قدم به قدم تهیه آن بروید:

 

مواد لازم طرز تهیه ماکارونی

ماکارونی 300 گرم
سویا 70 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
 رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق مربا خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق مربا خوری
سس گوجه فرنگی تند در صورت تمایل
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ماکارونی با قارچ

 

1) در ابتدا اجازه دهید به مدت نیم ساعت سویا در آب ولرم بماند. سپس پیاز را به روش دلخواه خرد کرده و سپس با استفاده از رنده آنرا ریز ریز کنید. پیاز های رنده شده را سرخ کنید.

 

2) زمانی که پیاز طلایی رنگ شد، زردچوبه را به پیاز اضافه کنید. حالا بعد از نیم ساعت که سویا در آب ولرم است، آبکشی کرده و به خوبی آبش را بگیرید و سپس به پیاز اضافه کنید.

 

 

تهیه ماکارونی ساده

 


3) اجازه دهید تا سویا تفت بخورد. حدودا 10 دقیقه کفایت می کند. نیاز ما این است که خام و یا سفت بودنش از بین برود. بعد از 10 دقیقه پاپریکا و آویشن را به آن اضافه کنید و مجددا بگذارید 10 دقیقه دیگر تفت بخورد.

 

4) در این مرحله رب گوجه، فلفل دلمه ای، پودر فلفل سیله و نمک را به اندازه که دوست دارید به سویا اضافه کنید و مواد را با هم تفت بدهید. بعد از تفت دادن باید خام بودن رب گوجه گرفته شود، و فلفل دلمه ای هم نرم شده باشد.

 

 

آموزش درست کردن ماکارونی

 

5) تا به اینجای کار مایه ماکارونی حاضر شده است. حالا ماکارونی را آبکش و با مایه ای که حاضر کرده اید ترکیب کنید. بهتر است این کار را در دو مرحله انجام دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند یعنی یک کاسه تقریبا بزرگ بردارید و نصف ماکارونی و نصف مایع را در آن بریزید. کمی هم سس گوجه تند و نصف لیوان هم آب اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن کنید.

 

6) بار دیگر و با استفاده از یک کاسه بزرگ دیگر  با مابقی مواد هم همین کار را کنید. حالا قابلمه ای برداشته و مقداری روغن در آن بریزید. از قبل سیب زمینی ها را حلقه حلقه کنید. سیب زمینی های حلقه شده را کف قابلمه بچینید. و موادی که مخلوط کرده اید را روی سیب زمینی بریزید. حال اجازه بدهید تا ماکارونی دم بکشد. ( سیب زمینی ها هم برشته می شوند ) تقریبا بعد از 20 یا 30 دقیقه ماکارونی آماده سرو می شود.

 


The post appeared first on .

آموزش طرز تهیه ماکارونی شکل دار و راز خوشمزه شدن ماکارونی با مرغ

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *