آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ساده اسفنجی خوشمزه بدون فر

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ساده اسفنجی خوشمزه بدون فر

آموزش خیس ساده اسفنجی خوشمزه بدون فر

 فکر نمی کنیم کسی وجود داشته باشد که علاقه ای به کیک های شکلاتی نداشته باشد. انواع و اقسام کیک های شکلاتی وجود دارد که ممکن است در طعم های مختلفی باشند. البته اینکه می گوییم طعم های مختلف منظورمان این است که مزه هایشان در جزئیاتی می تواند متفاوت باشد. اگر اهل کیک هستید به هیچ عنوان کیکی که امروز آموزش می دهیم را از دست ندهید چرا که از بهترین کیک هایی است که می توانید تهیه و استفاده کنید.

 

 


 

قبل از هر چیزی متذکر شویم که برای اماده و تهیه کردن این کیک نیاز دارید تا فر را با درجه 170 روشن کنید و اجازه بدید تا به خوبی گرم شود. بعد از این کار به سراغ مواد لازم این کیک شکلاتی بروید:

 

مواد لازم

آرد 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
پودر کاکائو 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ خوری
جوش شیرین 1 ق چ خوری
نمک  به مقدار لازم
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 ق چ خوری
شیر 1 پیمانه
آب جوش یک پیمانه
پودر قهوه یک قاشق چایخوری

 

1) یک ظرف گود تهیه کنید و آرد و پودر کاکائو را بعد از الک کردن درون آن بریزید. سپس موارد دیگر مواد لازم یعنی نمک، جوش شیرین، قهوه و بکینگ پودر را هم الک کرده و روی آرد و کاکائو اضافه کنید.

 

2) حال نوبت به اضافه کردن شکر به روی مواد خشک است. پس از اضافه کردن آن با دور کند همزن همه مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم.

 

 

تهیه کیک شکلاتی بدون فر

 

3) حال نوبت آن است که تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنیم و همینطور روغن و شیر رو هم به بقیه مواد اضافه کرده و با دور تند و بصورت کامل همگی مواد را مخلوط تا به صورت کشدار درآید.

 

4) حالا نوبت به ریختن آب جوش رسیده است. همانطور که با دور تند مخلوط را هم میزنید  آب جوش را نیز کم کم اضافه کنید. تقریبا 1 دقیقه به همین صورت هم بزنید تا حباب های هوا به داخل مایع کیک برسد. توجه داشته باشید که در نهایت چیزی که بدست آورده اید باید پر از حباب باشد.

 

تهیه کیک شکلاتی اسفنجی

 

5) حالا قالب کیک را با کره یا روغن چرب کنید و نیمی از قالب کیک را از مایعی که بدست آمده پر کنید چرا که گیگ تا دو برابر پف خواهد کرد. کیک در دمای 170 درجه که قبلا آماده کرده اید در مدت تقریبا 35 دققه خواهد پخت ( قالب کیک را درون فر قرار دهید ).

 

6) حتما هم می دانید که باید یک خلال دندان وارد کیک کنید که اگر وقتی درش آوردید و تمیز بود، بدانید کیک کاملا آماده است. در آخر هم می توانید کمی شکلات و کره را ذوب کنید و روی کیک بریزید تا جذاب تر شود. با توت فرنگی هم می توانید آنرا تزئین کنید.

 


The post appeared first on .

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ساده اسفنجی خوشمزه بدون فر

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *