آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قارچ رژیمی با فلفل و گشنیز

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قارچ رژیمی با فلفل و گشنیز

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه رژیمی با فلفل و گشنیز

خوراک قارچ و مرغ خوراک قارچ فرانسوی خوراک قارچ رژیمی امروزه به علت های مختلف افراد به سمت گیاه خواری می روند به همین علت وجود دستور تهیه مناسب برای پختن غذا های گیاهی لازم و ضروری خواهد بود.میتاک نوعی قارچ قهوه ای است که دارای درونی مرطوب می باشد و با فلفل و گیشنیز غذایی گیاهی و خوشمزه را فراهم می آورد در بخش همراه با سرآشپز روزگار همراه شوید

 

 

مواد لازم رژیمی

 

مواد لازم خوراک قارچ رژیمی مقدار لازم
روغن سبزیجات یک چهارم فنجان + دو قاشق غذاخوری
فلفل خرد شده 10 عدد
قارچ قهوه ای درشت تکه تکه شده یک کیلو
زنجبیل ساییده شده 2 قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چایخوری
سس سویا 1/4 فنجان
سبزیجات معطر 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای بسته بندی شده 1 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چایخوری
نخود سبز 1/2 فنجان
گل کلم نازک بریده شده 3 فنجان

 

 

طرز تهیه

 

یک ووک یا تابه را روی حرارت قرار داده و روغن را اضافه می کنیم تا داغ شده و بخار کند.سپس نصف فلفل را را حدود ۱ دقیقه تفت می دهیم.حال نصف قارچ ها را درون ماهی تابه ریخته و تفتف می دهیم تا رنگش کمی تغییر کند که زمان حدودیش ۳ تا ۴ دقیقه خواهد بود.حرارت را کاهش می دهیم و ۲ دقیقه دیگر اجازه طبخ می دهیم.با استفاده از یک قاشق ، قارچ ها،فلفل ها و ادویه ها را از ووک بردارید و به یک ظرف انتقال دهید.

 

ووک را به حرارت برگردانید و مواد باقی مانده اعم از فلفل و قارچ ها را مانند روشی قبل تکرار کنید.سپس کل مواد تفت داده شده را دوباره به ووک برگردانید و همراه با سیر و زنجبیل دوباره حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.

 

مواد را از تابه خارج کرده و درون سس سویا می ریزیم و شکر قهوه ای را اضافه می کنیم و تا زمانی که شکر حل شود هم می زنیم و دوباره با تابه بر می گرداتیم و یک دقیقه طبخ می کنیم.مواد آماده شده را درون یک ظرف قرار می دهیم و با سیب زمینی و پیازچه تزئین می کنیم.

 

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه رژیمی با فلفل و گشنیز

The post appeared first on .

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قارچ رژیمی با فلفل و گشنیز

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *