املت فرانسوی خانگی + طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ

املت فرانسوی خانگی + طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ

خانگی + طرز تهیه با قارچ

طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ آموزش املت فرانسوی خانگی طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه طرز تهیه املتِ فرانسوی طرز تهیه املتِ فرانسوی در منزل املت فرانسوی یک وعده غذایی مناسب T مقوی و شیک تر و متفاوت از املت ساده است. یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک فنجان قهوه خوب و مرغوب شروع شود. در تکمیل صبحانه، یک ورق نان تست یا باگت با کمی مربا کافی است اما در آخر هفته، فرانسویی ها هم یک میز مفصل صبحانه با کراسون و تخم‌مرغ را ترجیح می‌دهند

 

 

طرز تهیه

 

مواد لازم

 

تخم مرغ                                    3 عدد

کره                            1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                       به میزان کافی

مواد اختیاری:
( سبزیجاتی مانند کدو٬ قارچ ٬ گوجه و یا شوید و ….)
کدوها باید نازک حلقه حلقه شوند و کمی سرخ شوند
قارچ باید تفت داده باشد
گوجه باید ریز خرد شده باشد

 

 

طرز تهیه :

 

برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و با همزن آنها هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود (یا با چنگال هم بزنید) و نمک و فلفل به مقدار سلیقه شخصیتان روی تخم مرغ ها بپاشید و هم بزنید (اگر دوست دارید میتوانید سوسیس تفت داده یا کالباس ورقه ای نیز داخل آن بریزید)سپس تابه کوچکی را روی اجاق بگذارید و کره را درون تابه بیندازید و زیر شعله را زیاد کنید

 

کره را به تمام تابه بمالید حتی دیواره های آن تا کاملا کره ذوب شود.پس هنگامی که کره کف کرد و کف سپس فرونشست مایع را داخل تابه بریزید و روی آن را با چنگال هم سطح کنید.و برای آنکه مایع املتِ فرانسوی به تابه نچسبد دسته تابه را بگیرید و منظم تابه را عقب و جلو کنید.

 

 

سپس با چنگال قسمتهای از روی املت که پخته نشده است را جابه جا کنید و از وسط به طرفین ببریدتا روی املت نیز مانند زیر آن بپزد.زمان آماده سازی این املت 1دقیقه بیشتر طول نمیکشد

 

با برشته شدن زیر این املت و نرم شدن روی آن حتما املت پخته شده است.پس تابه را کمی کج کنید و با کفگیر نیمه املت را روی نیمه دیگرش برگردانید و اگر تمایل دارید لای املت پنیر پیتزا یا گوشت،مرغ،قارچ سرخ شده یا کالباس بریزید و بعد با چنگال املت را سر بدهید در بشقاب بگذارید و نوش جان کنید

 

 

فرانسوی ها به جای املت گوجه آمریکایی‌ها یا نیمروی انگلیسی ترجیح می‌دهند، نسخه‌ای شیک‌تر و متفاوت از تخم‌مرغ را تهیه کنند؛ تخم‌مرغی که در ترکیب با آرد و بیکن مرغ یک وعده کامل غذایی است. می توانید به دلخواه یا به همراه سبزی ها و یا بصورت جداگانه از پنیر پیتزا هم در آن استفاده نمایید . پنیر را قبل از رول کردن روی تمام سطح مایع املت بریزید و سپس رول کنید

 

اگر می خواهید که املت در زمان سرو سرد نشود می توانید بقشابی که املتِ فرانسوی را در آن می گذارید از قبل گرم کنید. می توانید درون املت از پنیر هندی ، گوشت مرغ یا سوسیس و کالباس استفاده کنید زمانی که برای آماده کردن کاملا املت به روش فرانسوی لازم دارید در حدود 15 دقیقه می باشد

 

, طرز تهیه با قارچ , آموزش خانگی

, طرز تهیه با قارچ , آموزش خانگی

, طرز تهیه با قارچ , آموزش خانگی

, طرز تهیه با قارچ , آموزش خانگی

 


The post appeared first on .

املت فرانسوی خانگی + طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *