سوپ سیب زمینی و قارچ + طرز تهیه سوپ سیب زمینی با خامه

سوپ سیب زمینی و قارچ + طرز تهیه سوپ سیب زمینی با خامه

و قارچ + طرز تهیه با خامه

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و قارچ آموزش سوپ سیب زمینی با خامه طرز تهیه سوپِ سیب زمینی با شیر طرز تهیه سوپ سیب زمینی و تره فرنگی این سوپ یک غذای ساده و خوش مزه است که روش تهیه آسانی نیز دارد.معمولا این سوپ برای فصل پاییز تهیه میشود و بیشتر مناسب این فصل می باشد.در ادامه دو روش برای درست کردن این سوپ خوشمزه برای شما آماده کرده ایم.

 

 

طرز تهیه

 

مواد لازم

 

سیر :: 3 حبه

پیاز :: ½ عدد

هویج :: ½ عدد

گوجه فرنگی :: 1.5 عدد

فلفل دلمه ای قرمز :: ½ عدد

سیب زمینی متوسط :: 1 عدد

آب مرغ :: 1 پیمانه

برگ بو :: به مقدار لازم

فلفل قرمز :: به مقدار لازم

آویشن و جعفری :: به مقدار لازم

نمک و فلفل :: به مقدار لازم

روغن زیتون :: 1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

 

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا روغن را درون یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.هویج و پیاز را خرد کرده و داخل روغن بریزید 5 دقیقه آنها را روی حرارت هم بزنید. گوجه را با مخلوط کن پوره کنید بعد به همراه سیر و کمی نمک درون ظرف ریخته و 2 دقیقه به هم بزنید تا رنگ پوره گوجه تیره شود.

 

حالا فلفل دلمه ای را خلال کرده درون ظرف بریزید و 5 دقیقه همراه مواد دیگر تفت دهید. سیب زمینی را خرد کنید و به همراه آب مرغ و سبزیجات درون ظرف بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. شعله گاز را کم کنید ادویه را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا یک ساعت بپزد.

 

 

مواد لازم برای روش دوم

 

روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
پیاز , خلال شده : 2 عدد
سیر , له شده : 2 حبه
عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
گشنیز جهت تزیین : مقداری
خلال پوست پرتقال : مقداری

 

 

طرز تهیه :

 

روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید . آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند . محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

 

قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید . در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید . غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید . این سوپ خوشمزه یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است , عطر , طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است

 

طرز تهیه و قارچ , آموزش با خامه

طرز تهیه و قارچ , آموزش با خامه

طرز تهیه و قارچ , آموزش با خامه

طرز تهیه و قارچ , آموزش با خامه

 


The post appeared first on .

سوپ سیب زمینی و قارچ + طرز تهیه سوپ سیب زمینی با خامه

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *