طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی تصویری و درست کردن خمیر پیتزا فوری

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی تصویری و درست کردن خمیر پیتزا فوری

طرز تهیه خانگی تصویری و درست کردن فوری

 درست کردن پیتزا در منزل در ظاهر سخت به نظر می آید اما اصلا اینطور نیست. فقط کافی است آموزش ساده و روانی در برای قسمت های مختلف پیتزا از جمله درست کردن خمیر آن و نحوه پختن پیتزا بلد باشیم. بعد از بررسی های زیاد دستور تهیه بسیار خوبی را آماده کرده ایم که با استفاده از آن می توانید به سادگی هر چه تمام تر به تهیه خمیر پیتزا بپردازید. مواد اولیه آن نیز دم دست تان خواهد بود.

 

 

خمیر پیتزا خانگی

 

به سرعت به سراغ آموزش خمیر پیتزا ساده می رویم. در ابتدا مواد لازمی که در جدول زیر آمده است را تهیه کنید:

 

آب ولرم 3/4 پیمانه
مخمر خشک فعال 1 ق چای خوری
آرد همه کاره 2 پیمانه
نمک 1 و 1/2 ق چای خوری
همزن کاسه ای با قطعه خمیر گیر
قاشق بهم زن
پلاستیک سلفون

 

مراحل تهیه خمیر پیتزا:

 

1) در ابتدای کار آب را داخل کاسه همزن ریخته و مخمر را بلافاصه روی آن اضافه کنید. تقریبا به مدت زمان 5 دقیقه صبر کنید تا مخمر حل شود.

 


طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری

 

2) سپس نمک و آرد را به مخمر و آب که با هم ترکیب شده اند اضافه کنید. حال با استفاده از قاشق تا می توانید آن را بهم بزنید تا زمانی که خمیر آردی تشکیل شود. ممکن است خمیر، ناصاف باشد که ایرادی ندارد.

 

3) سپس خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز بدهید. برای اینکار هم می توانید بر وری کابینت و با دست این کار را انجام دهید و هم با کمک قطعه خمیر گیر روی همزن. این کار را تا زمانی انجام دهید که مثلا دست تان را به خمیر فرو می کنید، به سرعت به حالت اولش بازگردد. معمولا به مدت 8 دقیقه ورز داده شود خوب است. اگر در خمیر چسبندگی بیش از اندازه احساس کرده اید با اضافه کردن آرد چسبندگ را کم کنید. و این کار را تا زمانی که چسبندگی از بین برود ادامه دهید. البته مراقب باشید بیش از اندازه آرد مصرف نکرده باشید.

 

 

خمیر پیتزا فوری

 

حال در این مرحله چندین راه کار جلو روی شماست که می توانید به دخواه هر یک را که دوست دارید انجام دهید:

 

راه کار اول: گر میخواهید فورا خمیر را استفاده کنید، مرحله ور آمدن آن را بیخیال شوید. در این صورت پیتزای شما مزه کراکر به خود خواهد گرفت.

 

راه کار دوم: اگر می خواهید برای همان روز پیتزا درست کنید پس بگذارید به مدت 1 تا 1 و نیم ساعت خمیر ور بیاید. یک کاسه را با مقداری روغن چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار هید. کاسه را نیز با پلاستیک سلفون بپوشانید. سپس منتظر ور آمدن خمیر بمانید. معمولا بعد از ور آمدن دوبرابر اندازه اولیه اش خواهد شد.

 

 

درست کردن خمیر پیتزا

 

اگر هم برای درست کردن پیتزا برای چند روز آینده برنامه دارید، می توانید با سلفون خمیر ور آمده را در یخچال نگهداری کنید و حدود نیم ساعت قبل از درست کردن پیتزا آن را از یخچال بیرون بیاورید.

 

 

 


The post appeared first on .

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی تصویری و درست کردن خمیر پیتزا فوری

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *