طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری و تزیین زرشک پلو با مرغ ریش ریش

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری و تزیین زرشک پلو با مرغ ریش ریش

طرز تهیه نذری و تزیین زرشک پلو با مرغ ریش ریش

 از غذاهایی محسوب می شود که ما ایرانی ها به ندرت پیش می آید که از آن استفاده نکنیم. فقط لازم است مهمانی ترتیب داده باشیم، اولین موردی که برای شام یا ناهار به ذهن خانم خانه خطور می کند، تهیه زرشک پلو آن هم با استفاده از مرغ است. این غذای لذیذ در اکثر مراسمات نیز مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که هم ساده تهیه می شود و هم دلچسب تر از بقیه غذاها به نظر می رسد.

 

 

زرشک پلو با مرغ مجلسی

 

برای تهیه زرشک پلو با مرغ لوازمی مورد احتیاج است که می بایست در ابتدا آنها را تهیه کنید.

 

مواد لازم زرشک پلو مرغ

مرغ خرد شده 5 یا 6 تکه
برنج 4 یا 5 پیمانه
رب 1 ق غذاخوری
زعفران 1/8 ق چای خوری
نمک، فلفل به مقدار لازم
زرشک 1 لیوان پلوپزی
پیاز 1 عدد خرد شده
خلال بادام و خلال پسته به مقدار دلخواه

 

1) اول از همه مرغ ها را ریز کنید ( به اندازه های دلخواه؛ مثلا 4 یا 8 تیکه ) یا می توانید فقط از ران و یا سینه مرغ هم بهره ببرید. سپس تیکه های مرغ را شستشو و در گوشه ای قرار دهید.

 

 

زرشک پلو با مرغ ریش ریش

 

2) قابلمه ای بردارید و کمی روغن در آن بریزید. قبل اینکه مرغ ها را سرخ کنید کاملا به آن نمک بزنید. بعد از آنکه زیر و روی مرغ ها پخته شدن از قابلمه درش آورید و در گوشه ای بگذارید.

 

3) پیازی برداشته، آن را خرد و د قابلمه ای که مرغ را در آن پخته اید، سرخ کنید. بعد از آن رب، فلفل و آبلیمو به آن اضافه و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

 

4) حال سس شما آماده است و کافیست از قابلمه درش آورید. مجددا مرغ ها را به قابلمه انتقال دهید و سس را نیز روی آن بریزید.حدودا 4 لیوان هم آب به قابلمه اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید تا به جوش بیاید و بعد از آن حرارت را کم کنید تا مرغ ها کاملا پخته شوند ( آب خورشت هم بخار شود ) دقت کنید که یک لیوان سس در آخر کار باید بماند.

 

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی

 

5) کم کم خورشت ما در حال آماده شدن است، زمانی که مطمئن شدین که خورشت حاضر است کمی زعفران در آب حل و به خورشت مرغ اضفه کنید و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید.

 

6) حال بریم سراغ درست کردن برنج. اول خوب برنج را پاک و بعد بشویید. و با کمی نمک برای 2 ساعت خیس بدهید. سپس قابلمه ای برداشته کمی آب در آن بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید.

 

7) آب که به جوش آمد برنج را درون قابلمه بریزید تا مجددا بجوشد. کمی صبر کنید تا برنج قد بکشد و زمانی که چند دانه اش روی آب ظاهر شد می توانید آبکش کنید.

 

 

طرز تهیه زرشک پلو ساده

 

8) حال درون قابلمه دو قاشق روغن و 1 استکان آب بریزید و برای رنگی شدن ته دیگ هم خیلی خیلی کم زعفران اضافه کنید. حال مقداری برنج را روی آب روغن رنگی شده بریزید و یک استکان آب و روغن هم روی برنج اضافه کنید. حال در قابلمه را بذارید و حرارت را افزایش دهید. همین که بخار برنج بلند شد دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید.

 

9) حال زرشک را به خوبی بشویید و به مدت 5 دقیقه خیس دهید. سپس در آبکش بریزید. حالا خلال بادام و پسته را در کمی کره برای چند ثانیه تفت بدهید. ( سرخ نشود )

 

10) در این مرحله زرشک را با کمی کره با شعله کم تفت دهید. مراقب باشید که آب زرشک کشیده نشود. اگر علاقه دارید کمی به زرشک شکر اضافه کنید و دوباره تفت دهید. در آخر 1 ق غذاخوری زعفران حل شده به زرشک بیفزایید و سریعا شعله را خاموش کنید.

 

11) حالا باید منتظر بمانید تا برنج دم بکشد. وقتی دم کشید یک بشقاب گود برداشته و کمی زعفران دم کرده و همینطور کره و یک کفگیر برنج رویش بریزید تا برای روش برنج حاضر شود. در آخر می توانید برنج را با سلیقه ای که دارید تزئین کنید.

 

 


The post appeared first on .

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری و تزیین زرشک پلو با مرغ ریش ریش

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *