طرز تهیه شامی نخودچی سنتی مدرن و راز خوشمزه شدن شامی نخودچی

طرز تهیه شامی نخودچی سنتی مدرن و راز خوشمزه شدن شامی نخودچی

طرز تهیه سنتی مدرن و راز خوشمزه شدن 

 شامی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای‌ست که معمولا برای وعده شام استفاده می شود. درست است که تهیه کردن آن برای خانم های خانه کمی دردس و ریخته پاش دارد اما زمانی که آماده می شود خستگی از تن کدبانو های خانه به در می شود. درست کردن شامی به کمی قلق نیاز دارد که می بایست یکی دو بار آن را تهیه کنید تا دست‌تان بیاید. حال با روش تهیه شامی با ما همراه باشید.

 

 

شامی نخودچی با سس گوجه

 

1) معمولا درست کردن شامی کمی به زمان و همچنین حوصله نیاز دارد. پس با آرامش انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید. برای درست کردن شامی نخودچی مواد مورد نیاز را در دو جدول قرار داده ایم که یکی از آنها مربوط به سس شامی می باشد. بعد از تهیه آنها به سراغ آموزش تهیه شامی بروید.

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری
آب 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و روغن و زردچوبه به مقدار نیاز

 

مواد لازم برای سس شامی

رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
شکر 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو نصف فنجان
آبلیمو به مقدار نیاز

 

 

شامی آرد نخودچی

 

1) در ابتدای کار باید پیازها کاملا رنده شوند. و بهمراه دیگر مواد به خوبی ورز دهید. یعنی پیاز را با گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه و آردنخودچی و همچنین تخم مرغ ها مخلوط کرده ها و ورز دهید. ورز دادن باید به گونه ای باشد که حالت چسبندگی ایجاد شود.

 

2) اصل کار در این مرحله است. موادی که با یکدیگر ورز داده اید را باید به اندازه  یک کف دست بردارید و به هر شکلی که می خواهید درست کنید. ( معمولا دوست دارند به صورت دایره ای به شامی شکل می دهند و یا هر اشکال دیگر که می خواهید )

 

 

طرز پخت شامی نخودچی

 

3) این کار را تا زمانی انجام دهید که دیگر موادی باقی نمانده باشند و همگی به شکل های دلخواه شامی تبدیل شده باشند. سپس کمی شامی ها را به حال خود بگذارید. ( معمولا 15 دقیقه ) حال تابه ای بردارید و درونش روغن بریزید.

 

4) حال کم کم شامی ها خانم را درون تابه انداخته و صبر می کنیم تا بپزند. هر طرف از شامی ها که حس کرده اید پخته شود رویش را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. همین کار تا برای همه شامی ها انجام دهید.

 

 

دستور پخت شامی نخودچی

 

5) حال می رویم به سراغ درست کردن سس شامی. در همان تابه ای که شامی ها را درست کرده اید. اقدام به سرخ کردن پیاز رنده شده با زردچوبه کنید. کمی بعد رب گوجه را اضافه و حدودا بعد از 5 دقیقه گوجه های رنده شده را می افراییم. نمک و آب و شکر و آبلیمو را هم کمی بعد اضافه می کنیم. و در انتها می گذاریم تا به جوش آید.

 


The post appeared first on .

طرز تهیه شامی نخودچی سنتی مدرن و راز خوشمزه شدن شامی نخودچی

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *