طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و راز خوشمزه شدن کوفته تبریزی مجلسی

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و راز خوشمزه شدن کوفته تبریزی مجلسی

طرز تهیه اصل و راز خوشمزه شدن مجلسی

 از غذاهای بسیار معروف تبریز است که البته دیگر استان ها هم از درست کردن و میل کردن آن نمی گذرند. همانطور که می دانید انواع کوفته را می توانید با مواد مختلف تهیه کنید که شاید کوفته های تبریز در صدر خوشمزه ترین این کوفته ها باشد. اگر تا به حال در خانه این غذای دوست داشتنی را درست نکرده اید حتما یک بار امتحان کنید. به شما قول می دهم که طرفدار همیشگی آن شوید.

 

 

کوفته تبریزی دونفره

 

برای تهیه این کوفته معروف در ابتدا اقدام به تهیه این موارد از مواد غذایی کنید. سپس با ما همراه شوید تا درست کرن این کوفته تبریزی بسیار لذیذ و خوشمزه.

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 5 ق غذاخوری
لپه 4 ق غذاخوری
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه 4 قاشق غذا خوری
روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم
آلو، زرشک یا گردو ( از قبل خیس دهید ) به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی بدون لپه

 

1) توصیه می کنیم قبل از هر کاری اقدام به خیس دادن لپه ها کنید. در مرحله بعدی؛ هم می توانید لپه و برنج رو با هم نیم پز کنید و هم جدا جدا. اگر لپه ی تان دیرپز است توصیه ما این است که جدا جدا این کار را انجام دهید در غیر اینصورت با هم. برای نیم پز کردن هر کدام را با مقدار آب بذارید تا نیمپز شوند.

 

2) کاری که بعد از نیم پز شدن باید انجام دهید این است که آنها را نیم کوب کنید. مثلا می توانید با ته لیوان این کار را انجام دهید. ( نیازی به استفاده از میکسر نیست ). مراقبت باشید که له نشوند.

 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل

 

3) بگذارید کمی خنک شوند برنج و لپه ی نیم کوب شده؛ حال بروید سراغ درست کرن سس کوفته؛ یکی از پیاز را بردارید و رنده کنید و در کمی روغن و زردچوبه اقدام به تفت دادن کنید. زمانی که حس کردید پیاز به رنگ طلایی درآمد رب را به آن اضافه کنید. باز هم شروع به تفت دادن کنید. حال باید بگذاریم بجوشد؛ برای این کار 4 یا 5 لیوان اب اضافه کنید. شعله را هم کم کنید و اجازه دهید آب رب همان گونه رو گاز باشد.

 

4) دوباره یکی از پیاز ها را بردارید با رنده متوسط رنده کنید. آب اضافی پیاز را خارج کنید. پیاز را با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه ورز دهید. 3 دقیقه کفایت می کند. باید همگی مواد مواد با هم مخلوط شوند. حال وقت آن رسیده که لپه و برنج نیم کوب شده را به این مخلوط اضافه کنیم. مجداا 5 دقیقه ورز دهید.

 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی

 

5) دقت داشته باشید که به خوبی ورز باید داده شوند. چرا که راز خوشمزه شدن کوفته همین است. در آخر هم اقدام به اضافه کردن تخم مرغ کنید. باز هم ورز دهید. کوفته را باید آنقدر ورز داد تا مواد به خوبی به خرد یکدیگر بروند، چرا که باید گلوله گلوله شوند.

 

6) حال یک گلوله به اندازه کف دست بردارید. آلو یا زرشک و یا گردو ( هر کدام که دوست دارید ) را در داخل گلوله بگذازید و سپس گردش کنید. و بعد در قابلمه ای که آب رب روی شعله است بگذارید. همه را به همین ضورت انجام دهید. نتیجه ی بهتری خواهید گرفت اگر گلوله ها در آب به طور کامل فرو روند. شعله را هم خیلی، زیاد نکنید. در قابلمه هم نیم باز باشد. معمولا بعد از یک ساعت گلوله ها به کوفته ای خوشمزه تبدیل خواهند شد.

 

7) بعد از نیم ساعت مجبورید گلوله ها را کمی جابجا کنید تا نسوزند. تقریبا کار تمام است و باید منتظر بمانید تا کوفته ها کاملا بپزند. برای سرو هم می توانید هم آب ِ کوفته را سرو کنید و هم خود ِ کوفته ها را. ترید کردن نان در آب کوفته هم بسیار لذیذ می شود. 

 


The post appeared first on .

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و راز خوشمزه شدن کوفته تبریزی مجلسی

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *